Nogle kommentatorer burde bare surfe videre…

Det gør mig ondt på andre bloggeres vegne når de oplever, at få smidt negative kommentarer i hovedet af folk med åbenbar tendens til masochisme, når de ikke bare surfer videre, men absolut skal komme med deres negative kommentarer…

Vi har alle prøvet det. Fået negative kommentarer. Det gode feedback er når den negative kommentar indeholder konstruktiv kritik. Det kan vi alle forholde os til. Men når jeg hører, at mere kendte bloggere får en affaldsspand i masken for en eller anden påstået fejl den pågældende kommentator mener er sandhedEN, så er det ganske enkelt for galt.

Folk kunne jo bare surfe videre, hvis de var utilfredse.

Denne særlige variant af ‘ondt-i-r*ven’ hvor man absolut skal smække med døren på vejen ud, fordi der er et eller andet, man ikke kan forholde sig sagligt til må være en særlig skandinavisk kvalitet. Der er ikke ret mange lande hvor den slags adfærd er acceptabel, men her i jantelovens højborg er der ikke ret mange, der må tro de er noget – uden de ririskerer smålige og perfide kommentarer med på vejen.

Her midt i sommerferien synes jeg det er værd at skrive om dette, og opmuntre alle til at forholde sig en smule mere sagligt og anstændigt over for hinanden.

Fortsat god sommer. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.