Første halvdel af året er gået

Når vi denne søndag står op, så er det værd at huske, at første halvdel af året er gået. Det går stærkere end nogensinde, og man forbavses over, hvor hastigt tiden løber. 🙂

Det er en af de charmerende ting ved at bo på vores breddegrader. Vi har skiftende årstider. Netop nu kan vi nyde sommeren for en stund endnu, men selvom jeg nødig vil erkende det, så har også efteråret og vinteren sin charme. Det giver den omskiftelighed, som vi alle kender og har vænnet os til.

Faste læsere vil huske, at jeg er stor fan af, at vi gør status fra tid til anden. Nu hvor vi tager hul på tredje kvartal, så er det værd at kigge på de første to kvartaler.

Har du nået de mål, du har stillet for din erhvervsmæssige situation?

Har du nået dine private mål?

Hvis du er i forhold, har I så sammen nået de mål, I har stillet foran jer?

Status er ikke kedelig. Tværtimod er det chancen for at tage temperaturen for den tid, der iler forbi os, så vi får endnu mere ud af livet mens vi lever det. Så hvis du har en stille stund i løbet af dagen, så kig på spørgsmålene, og se om ikke det gavner, at tage disse stunder som kærkommen chance for at se om vi er i fremdrift.

Rigtig god søndag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.