Her er vejen udenom de dyre tv-pakker

Der er én ting tv-udbyderne hader, og det er bokse som f.eks. Apple TV. For her er vejen udenom de dyre tv-pakker, hvis du gider sanere dit tv-forbrug, og fokusere på hvad du rent faktisk bruger frem for blindt at betale for en masse kanaler du sjældent ser.

Flow-tv som man kalder det ‘almindelige’ tv vi kender fra ugebladenes tv-programmer er i forvejen på vej ud af folks bevidsthed. Særligt her i sommervarmen synes mange nok det er hyggeligere at hygge ved stranden, lufte hunden eller grille frem for at være afhængige af hvornår et bestemt program kommer på tv’et.

Og der er faktisk en vej udenom alle de problemer, for Apple har frigivet en 4. generation af deres Apple TV, hvor du rent faktisk kan installere apps på din telefon. Så nu kan du installere TV2 Play på dit apple-tv, og hvad skal du så bruge en tv-udbyder til?

Det samme gælder talrige udenlandske tv-kanaler. De har i forvejen frigivet apps, hvorfra du kan se deres programmer online…

Tv-udbyderne hader dette, for den dag det går op for folk hvor uafhængige de kan blive af deres faste pakker, så ryger deres forretningsmodel. 🙂

Det vil så gavne din tegnebog, og frigive flere ressourcer til røde bøffer og et glas rødvin i ny og næ.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.