Hvorfor finder Melania sig i dette?

Når jeg læser BTs historie om Donald Trumps smålighed over for sin kone, Melania, der fyldte 48 torsdag, så tror jeg ikke, jeg er alene om at mene, at Melania fortjener bedre. Man kan naturligvis ikke vide præcis hvordan ordene er faldet, når man ikke har hørt interviewet med Fox & Friends, men at en mand kan finde på at ydmyge sin hustru på den måde er simpelthen ufatteligt i det 21. århundrede.

Det er gang på gang lykkedes Donald Trump at fremstå som et rigtig ubehagelig menneske. Han tror han er med i et reality show, og han træder på folk helt uden nogen som helst omtanke for nogen – andet end sig selv.

Hvad der dog er endnu værre er, at han ikke engang har det hensyn for sin familie, som ellers har kendetegnet præsidenter gennem flere århundreder – ja, siden USA blev grundlagt, faktisk. På mange måder må republikanerne korse sig over den adfærd han udviser, for det bliver endog rigtig svært at få ham genvalgt med den adfærd.

Du kan ikke få svingstemmerne over på din side, hvis ikke du forstår at vise de bedste sider af jobbet som præsident. Det har alle andre præsidenter været fuldkommen bevidst om…

Her til aften bliver han i øvrigt igen væk fra White House Correspondents’ Dinner. Typisk adfærd, fordi han ikke ejer et gram selvironi eller åbenbart har nogen som helst lyst til at anerkende pressen for dens rolle i samfundet. At kalde dem Fake News er én ting, men ikke engang kunne hygge med sine modstandere tyder på, at stemningen med pressen ikke kommer til at bedre sig mens Trump befinder sig i Det Hvide Hus.

Dog er jeg ret sikker på, at befolkningen i USA ser frem til at give ham et los ud af 1600 Pennsylvania Avenue når næste valg skal afholdes i 2020. Amerika har brug for at få anstændigheden tilbage i samfundet, og lur mig om ikke Melania til den tid indgiver en skilsmissebegæring. Hun er for loyal over for ham – også selvom han ikke er det over for hende – til at trække tæppet væk mens han er præsident, men hold da helt ferie hvor er det forbavsende, at nogen finder sig i den adfærd.

Fortsat god weekend herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.