Stort tillykke til Christopher med de 13 i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et kæmpe tillykke til min yngste søn, Christopher, med de 13 år i dag. Tænk sig, at du nu er gået ind i teenagealderen. Det går sørme stærkt nu! 🙂

Det er altid en glædens dag når man runder et nyt år, og jeg håber du får en rigtig god dag. Vejret er ganske ofte noget bedre end når jeres storesøster har fødselsdag i januar, og din storebror Patrick midt i efteråret i september. Alligevel tror jeg de fleste iblandt os kan anerkende, at april i 2018 startede noget kold. Foråret var længe om at vise sig, men vi håber det bedste for dagen. Vejrudsigten lover i hvert fald godt. 🙂

Rigtig god dag herfra til alle! 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.