Overvejer at opstarte et podcast

Efter Louise Wolff, der er vært for DR-programmet Gejst, talte om podcasts i hendes seneste show i sidste uge, har jeg været lidt i tænkeboks. Jeg overvejer nemlig at opstarte et podcast. Folk der kender mig ved, at jeg ikke kan tie stille, og omvendt fik jeg på mit seneste kortvarige job som telefonsælger at vide, at jeg havde en god stemme, som vakte troværdighed.

Det skyldes jo bestemt ikke KUN stemmen, for jeg ER bare et ærligt menneske – og det tror jeg faktisk skinner igennem i det, vi alle siger når vi taler. 🙂

Omvendt fik netop magasinet Gejst mig til at overveje det en ekstra gang. Jeg har for rigtig mange år siden læst en del om podcasting, da både Karin Høgh og Britt Malka har skrevet om emnet. Podcasts er i skarp vækst, og spørgsmålet er om ikke der var brug for at få rystet lidt op i kludene inden for såvel politik som nogle af de andre væsentlige ting, som optager mig – og sikkert også andre.

Grunden til jeg stadig er i tankeboks er naturligvis at tænke nærmere over formatet, for dels skulle det ikke overtage den rolle, som denne blog optager – og omvendt vil jeg også gerne sikre, at de folk, som måske ikke er nær så vilde med at læse, som vi andre er, kunne få en chance for at få nogle sjove vinkler og tanker om de ting, vi alle læser i nyhederne.

Omvendt skal det ikke være et kortsigtet format hvor indlæg bliver forældede inden der er gået et år, og samtidig kan der være ting, som bare ikke bliver behandlet nær så seriøst som jeg godt kunne tænke mig, det blev gjort.

En af mine tanker har kredset omkring ordet kaffemik, som er grønlandsk for hygge-kaffe, og samtidig antyder det en stille stund i ens stue…

Stay tuned for nyheder når formatet er endelig på plads, og giv gerne dit besyv med i kommentarfeltet.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response