Slut med bannerreklamer på bloggen

Den opmærksomme læser vil have bemærket, at jeg her til morgen fjernede bannerreklamer i højre side af bloggen. Da der ikke blev tjent spor på disse den seneste tid, så synes jeg, det var det mest fornuftige helt at fjerne dem. Så undgås det, at de virker distraherende på læsningen

Alle blogs handler om indhold, og for læsernes skyld er der ingen grund til, at have indhold med på siden, som ikke tjener noget formål. Jeg håber alle er glade for dén ændring. 🙂

En vigtig fordel

Rent faktisk kan du som blogger også drage nytte af vigtig viden i forhold til bannere. Mange af dem overholder ikke standarden for SSL, og hvis din blog ligger på en https-adresse, så er det en kæmpe ulempe at blande indhold. Det giver for det første en advarsel øverst i browseren på din adresselinje. Samtidig er der ikke meget formål i at linke til et reklamebureau når ikke der opnås en indtjening på indholdet.

Nu skal alting ikke handle om indtjening, men da jeg i forvejen har lavet mini-serien om at starte sin egen blog, tænkte jeg, at det var vigtigt at dele denne viden med dig, kære læser.

Foråret er på vej

Som faste læsere vil huske, så har jeg skrevet om forårets forhåbentligt snarlige ankomst, og det ser ud som om solen er ved at få magt over naturen. Ifølge vejret på TV2 så er det denne weekend vi bevæger os ind i foråret med nærmest sommerlige temperaturer søndag og mandag. Det er lykkedes!

Rigtig god dag til alle – og god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.