“Der findes ikke dumme spørgsmål”, siger man…

Der findes ikke dumme spørgsmål“, siger man… Det er til dels rigtigt, at der kun findes dumme svar, men i denne SoMe-tidsalder har du nok bemærket, at der er ÉT spørgsmål, som går igen alle steder. Den skarpe læser har nok allerede gættet hvilket spørgsmål jeg tænker på. Læs videre…

Instagram – og sikkert også Facebook – er der ét spørgsmål som er en stensikker vinder i enhver kommentartråd, når der postes et billede:

  • Hvor er trøjen fra?
  • Hvor er bukserne (eller kjolen, afhængig af køn) fra?
  • Hvor er halskæden fra?

Hvilket af disse spørgsmål der komme først afhænger lidt af hvem, der kommer på, og ser opdateringen. I starten var det kun på Instagram, men mange kvinder får nu også samme spørgsmål på deres blogs.

Det var såmænd også helt ok, hvis det var et enkeltstående spørgsmål fordi noget var helt specielt eller unikt, MEN når samme spørgsmål endda kan stå i kommentartråden samtidig med, at det rent faktisk også stod i teksten i billedteksterne, så er der noget galt. Det er det dovne spørgsmål.

Nu har jeg ikke konkret tjekket alle navne, men spørgsmålet er næsten enslydende, og man kunne få den mistanke, at der var nogle læsere, som ganske enkelt havde kopieret det som standardtekst, de kaster ind i tråde. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at det ikke er alle, der er så forhippede på, at skaffe sig tøj, at de ikke selv kunne lave lidt research.

Google billedsøgning er din ven… 🙂

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.