MSN feeds når du vælger nyt faneblad

Alle Windows 10-brugere har nok bemærket, at du får MSN feeds når du vælger et nyt faneblad. Der er stor forskel i kvaliteten af disse feeds. De mest irriterende nyheder er dem, hvor man skal vente rigtig længe på, at siden indlæses. Ud fra et rent SEO-mæssigt perspektiv er det komplet vanvittigt, men lad det ligge…

Langt værre er, at overskrifterne ofte er det rene clickbait. Du lokkes af sensationsprægede overskrifter, og når du så er gået ind på nyheden, så er det bare ikke det, du forventede.

Det er en smule morsomt, at Microsoft ikke for længst har øjnet chancen for bedre omsætning i form af de gode historier om hvordan enten Office eller andre produkter er blevet brugt – både erhvervsmæssigt, men sandelig også privat. Man har fyldt siden med alt for meget bras.

Det kunne man til nød acceptere, hvis det var en ny side, men denne feed-side har nu eksisteret i mange år, og databasedrevne sider burde ikke være nogen nyhed. Selv denne blog er styret af WordPress, som er installeret på serveren hos Webhosting, og alt styres i PHP sammen med en database – i ren open source. Selve styringen er fuldkommen gennemsigtig for brugeren, men det smarte er jo, at du kan ændre enkelte elementer uden at helheden bliver påvirket.

En virksomhed som Microsoft kunne nok godt lave en smartere løsning når nu de har valgt at bruge en feed-side frem for den blanke vi kendte før.

Nå, men marts måned skal sluttes af på en positiv note, så det er trods alt glædeligt, at solen skinner på denne langfredag. Herfra skal lyde et varmt ønske om en rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.