50 år siden vores forældre blev gift

Det er jo lidt af en speciel dag, også selvom vores mor gik bort for lidt over fem år siden (1. marts 2013), for det er i dag 50 år siden de blev gift, nemlig den 29. marts 1968. Det er jo dem, vi kan takke for, at jeg om lidt over to uger runder de 45, og min søster bliver 43 til december. Livet er fyldt med mærkedage, og sådan må det være.

I en tid hvor folk sjældent når sølvbryllupsalderen er det jo lidt af en bedrift. 🙂

I dag er det så også skærtorsdag, og det er lidt sjovt når man er ude for at handle op til lukkedagene i forbindelse med påske. Man skulle simpelthen tro, at landet var ved at blive kastet ud i en hungersnød, så alle var nødt til at hamstre. Alligevel ved man, at de kæder, som netop har åbent i påsken endda også har gyldne dage, så det store rykind med handel er ikke engang overstået.

Det er som om vores samfund er ved at gå amok, hvis der bare er en dag eller to, hvor vi ikke kan komme i en butik. Velvidende at vi alle har både køleskabe og frysere i vores hjem, så er dette alligevel den evigt tilbagevendende oplevelse. Vi er lidt morsomme flokdyr på dét område.

Anyway, rigtig god påske til alle – og nyd nu ferien hvis I har fri, og send en tanke til dem, som ikke kan holde fri. Det fortjener de… 🙂

2 Responses to “50 år siden vores forældre blev gift”

 1. Cyril Malka siger:

  Tillykke med det… og med de snart 45 🙂

  Så er der stadig hamstring på hylderne op til Påske, kan jeg forstå? Det var dog utroligt 🙂

  Jeg kan huske at den værste dag var om lørdagen i sin tid, butikkerne havde lukket torsdag og fredag og så var der kun lørdag formiddag åbnet (kun til kl. 14:00 dengang) og bagefter endnu to lukkede dage, søndag, mandag 🙂

  Lørdagen var fryyyyygteligt 🙂

  God påske 🙂

 2. Takker. Ja, halvvejs mod de 90. 🙂

  Jeg frygter det også, hvis man skal ud og hente en eller anden småting. Nu er det så lidt heldigt, at ALDI holder åbent også på helligdagene, så det kan måske tage en del af trykket.

  De sagde i aftes på nyhederne, at det faktisk i går var en handelsdag fuld på højde med lillejuleaftensdag – dér hvor dankort-systemerne stadig går ned her et par årtier efter, at man første gang opdagede, at Nets slet ikke kan håndtere trykket. Jo, ikke meget ændrer sig her i landet – og hvis de gør tager det som regel en evighed hvis det skal være i positiv retning.

  Og det var endda sagt af en ukuelig optimist (med naiv hang til at håbe det bedste).
  Tak og ilm. 🙂

Leave a Response