50 år siden vores forældre blev gift

Det er jo lidt af en speciel dag, også selvom vores mor gik bort for lidt over fem år siden (1. marts 2013), for det er i dag 50 år siden de blev gift, nemlig den 29. marts 1968. Det er jo dem, vi kan takke for, at jeg om lidt over to uger runder de 45, og min søster bliver 43 til december. Livet er fyldt med mærkedage, og sådan må det være.

I en tid hvor folk sjældent når sølvbryllupsalderen er det jo lidt af en bedrift. 🙂

I dag er det så også skærtorsdag, og det er lidt sjovt når man er ude for at handle op til lukkedagene i forbindelse med påske. Man skulle simpelthen tro, at landet var ved at blive kastet ud i en hungersnød, så alle var nødt til at hamstre. Alligevel ved man, at de kæder, som netop har åbent i påsken endda også har gyldne dage, så det store rykind med handel er ikke engang overstået.

Det er som om vores samfund er ved at gå amok, hvis der bare er en dag eller to, hvor vi ikke kan komme i en butik. Velvidende at vi alle har både køleskabe og frysere i vores hjem, så er dette alligevel den evigt tilbagevendende oplevelse. Vi er lidt morsomme flokdyr på dét område.

Anyway, rigtig god påske til alle – og nyd nu ferien hvis I har fri, og send en tanke til dem, som ikke kan holde fri. Det fortjener de… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.