Tillykke til vores far – børnenes bedstefar – med de 76

Så er det tid til at ønske vores far – børnenes bedstefar – tillykke med de 76 i dag. Som min næstældste niece, Julie, siger, så startede det i sin tid de fire dage, hvor vores nu afdøde mor – deres bedstemor – drillede ham med, hvor gammel han var. Der var kun fire dage imellem dem, og det var altid genstand for stor morskab og kærligt drilleri, at han nu var et helt år ældre… 🙂

Det siges jo, at alder kun er et tal. Det er så ganske sandt, men alligevel er det ret sjovt, at tænke sig hvor hurtigt tiden går. Foråret er på vej, og inden vi ser os om er det sommer.

Det er i dag nøjagtig ti år siden, at “det største jordskælv målt i Norge finder sted ud for Svalbard med en styrke på 6,2 på Richterskalaen” ifølge Wikipedia.

Herfra skal i hvert fald lyde et stort tillykke, og et varmt ønske om en rigtig god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.