Om at vælge den rigtige printer

Jeg indrømmer, det ikke altid er lige fikst at erkende, når man begår en fejl. Jeg er heller ikke glad for at erkende det, men engang imellem må jeg bekende kulør. Jeg fik nemlig for nylig fat på en HP Deskjet 2630 3-i-1 printer, som kunne både scanne, kopiere og printe. I sig selv en smart ting, men…

Jeg fandt ud af, at der var sket en del med markedet siden jeg sidst havde en printer. Herunder naturligvis, at prisen på printere, der forbruger flerdelte farvepatroner rent faktisk var FALDET siden jeg sidst kiggede.

Hvorfor er det vigtigt?

Det mindre smarte er, at du kan komme ud for, at du f.eks. forbruger al den røde farve i en samlet farvetoner. Så kan du ikke bruge resten af din blå eller gule farve, når den røde slipper op…

Det er jo logisk nok, og det er næppe ret mange som gider lave hele deres design om bare for at spare på toneren. 🙂

Det koster så bare på toneren, og er rent faktisk dårlig udnyttelse af ressourcerne, når man derved ikke får brugt al blækken.

Hvad endnu værre er, at jeg kunne have fanget en Canon IP 7250 som HAR den flerdelte farvetoner for en hundredmand mere, da min kammerat i hvert fald købte sin…

Det allerdummeste er jo, at jeg selv er den analytiske type, som undersøger alle elementer af de køb, jeg foretager. Denne ene gang var jeg så fokuseret på, at printeren kunne anskaffes billigt, at jeg IKKE gjorde mit forarbejde.

Hvorfor?

Fordi jeg altid har været glad for de HP-printere jeg har købt. De er stabile når det gælder netværk, og den nuværende fungerer trådløst, så jeg kan også scanne helt uden at skulle rode med lange USB-kabler.

Anyway, dagens artikel er så bare en erkendelse af, at selv for os, der normalt ER analytiske, så KAN det ske, at man glemmer bare ét led i sin analyse, og så ender man med at ærgre sig. I hvert fald fordi 14 dages fortrydelsesperioden for længst er overstået.

Nå, men så husker jeg det nok næste gang. 🙂

Fortsat god juleferie til alle.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.