TV-serien Lucifer på Netflix

Det er ganske interessant, hvordan vi engang imellem kan blive inspirerede af familiemedlemmer. Konkret oplevede jeg fornylig, at min yngste niece, Linea, fulgte med i en serie som hedder LuciferNetflix. Den er faktisk rigtig god, også selvom man skal huske, at den ikke har spor at gøre med den bibelske Lucifer… Dog har den nogle rigtig gode moralske pointer, som gør serien både underholdende, men bestemt også lærerig undervejs. 🙂

Der er rigtig gode skuespillere med i serien, og man kan egentlig godt forstå, hvis etablerede mediehuse som DR, TV2, BBC og andre irriteres af netmediet Netflix.

Netmediet er nemlig begyndt at levere rigtig gode produktioner. Jeg har tidligere nævnt Designated Survivor, Dollars, House of Cards m.fl. Det ER ikke længere kun kult-produktioner (forstået som små produktioner med snævre målgrupper), men derimod topkvalitet inden for både billedkvalitet, skuespillernes evner m.v.

Sagt på en anden måde: medieverdenen vil se meget anderledes ud om ganske få år, og folk har virkelig fået øjnene op for kvaliteten ved streaming-tjenester som Netflix, HBO m.v.

Hvad følger du/I med i, kære læsere, på disse tjenester – og hvad er jeres tanker om disse nye kanaler til underholdning?

Del endelig jeres svar, for det kunne inspirere andre læsere præcis som jeg blev det af min yngste niece. 🙂

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere.

3 Responses to “TV-serien Lucifer på Netflix”

 1. Cyril Malka siger:

  Goddag, Henrik,

  Vi er først lige startet på Netflix (vi er stadig, et par dage endnu, med på den gratis første måned).

  Endeligt var det en af min patienter i New Zealand som fortalte mig, de fulgte en serie på Netflix, som hedder “Mindhunter”. Det syntes jeg så interessant ud. Samme dag, eller dagen efter, en af Britts venner omtalte den israelske serie “Hostages”. Plottet, i sin enkelthed er: Israels statsminister skal opereres. Flere maskerede mænd bryder ind hos den læge, der skal foretage operationen, giver hende noget gift og kræver at hun skal lade statsministeren dø under operation ellers dræber de familien…

  Den begyndte vi at se, og vi blev i hvert fald hug på den! Der er desværre kun udgivet to sæsoner (vi mangler to afsnit af anden sæson). Jeg kan anbefale dig den. OBS: Serien blev samtidigt lavet på hebraisk og på amerikansk. Den amerikanske version blev en flop. Hvis du skal se den, skal du se den originale version (jeg ved ikke, hvad der kan ses i Danmark).

  Men vi er i hvert fald blevet hug på Netflix. Afgjort 🙂

  Venligst,

  Cyril

 2. Super. Tak for tippet. Det vil jeg straks kigge nærmere på. 🙂

  Det er SÅ fedt, at Netflix er så bredde i udbuddet som de er, for der ER bare noget for enhver smag.

  Fortsat god dag herfra.

 3. Jeg tør godt love, at der ER guf og spænding i Hostages. Mindhunter bliver næppe startet før Hostages er set helt færdig. 🙂

Leave a Response