To måneder til jul

Her to måneder før jul er det en god ide at begynde at holde øje med årets julekalender, hvor første låge – ret naturligt – åbnes 1. december. Bladene er faldet af træerne, og flere trækfugle er begyndt at søge sydpå. Vi er, med andre ord, godt på vej ind i efterårets mere kølige periode før vinteren sætter ind.

Mange synes hver sæson har sin charme. Jeg er nu mest til forår og sommer, men anerkender da helt bestemt, at de varierende farver har sine gode sider.

Det er en rigtig god ide at begynde at forberede sine indkøb af både gaver og nogle af de mere langtidsholdbare ting kan med fordel også købes nu, før højsæsonen for julehandlen sætter ind. Du kunne være heldig at finde juleanden, kalkunen eller flæskestegen til en rigtig god pris, og hvis du har plads i fryseren kan der godt være en del penge at spare, så hvorfor ikke være FORBEREDT i år?

Det kan du læse mere om når de 24 låger åbnes i løbet af december på julekalenderen.

Rigtig god dag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.