Indlæg nr. 1382 siden august 2006

Senere i dag åbnes Folketinget officielt igen. Så er politikernes sommerferie overstået. Vi har dog alle konstateret, at der HAR været forhandlinger i pausen, men formelt set starter et nyt folketingsår med nye lovforslagsnumre senere i dag. På samme måde kunne jeg, mens dette skrives mandag aften, konstatere, at der nu er 1382 indlæg på denne blog siden jeg begyndte at skrive på den tilbage i august 2006.

Det var en sjov start, og de 1½ år hvor bloggen var nede på grund af en databasefejl var lidt af et irritationsmoment. Især fordi jeg rent faktisk synes det er lidt interessant at dele tanker om løst og fast på denne blog, som vel kunne kaldes for en moderne digital version af en dagbog.

Med digitaliseringen er der næppe ret mange, som sidder og skriver i en notesbog. Alting er lagt ind på digitale medier, gemt i skyen eller på anden måde lagret, så man kan få fat på det på en eller anden måde når bare man har adgang til internet fra den enhed hvor man sidder.

Det stiller krav til os når vi drager på ferie, for kan vi holde fingrene fra tastaturet? For min egen del er det nemt, for jeg tjekker allerhøjst post en eller to gange, når jeg er på ferie – og hvis selskabet er godt nok, så overlades det digitale ganske enkelt til et autosvar eller et meget klart svar hvis nogen er blevet lidt FOR forvænte, hvis de ikke kan acceptere, at svaret venter en dag.

Hvis man ved, at en person skal på ferie, så er det mindste man kan gøre, at spørge om man må forstyrre, og så må man også lave en aftale om, at man evt. sender en sms når mailen er afsendt, hvis mailen virkelig ER vigtig. I min optik er ferie nemlig mindst lige så vigtig, og det gælder uanset om en ferie går til udlandet eller det ‘bare’ er en forlænget weekend i Legoland med ungerne

Vi skal lære at bruge en smule mere takt og tone i respekt for vore medmennesker, for selvom vi kan se, at politikerne ikke formår den gode tone, ligesom selv erfarne chefredaktører ikke kan lade hinanden tale ud, når der er PresselogenTV2 News, så giver det IKKE nogen ret til at herse rundt med os andre som om vi var slaver i det gamle USA.

Man opdager hurtigt, at der er sket et skred på dette område. Når man opmuntrer til den gode tone er der hurtigt nogle, som vil udfordre dette, og det giver altså kontant svar ved kasse 1 her på domicilet. Jeg har for længst vedtaget, at ligesom jeg behandler mine medmennesker ordentligt og anstændigt, så fordrer jeg også, at andre lever op til samme mål.

En aftale er en aftale, og respekt avler respekt. 🙂

Har du tanker om det at skrive en blog? Eller måske tanker om det at læse med på enten denne og/eller andre blogs?

Rigtig god dag herfra.

Comments are closed.