Prioritér det gode

Ja, denne uge har været ganske interessant. Tirsdag aften læste jeg Sjælens begær færdig, og det var en rigtig god bog. Den satte en del ting på plads, og engang imellem kan det være rigtig godt at få sat alting i rette perspektiv. Det rette perspektiv er ikke nødvendigvis det samme som det vil være for dig, men klarheden i tingene er vigtig for os alle. Det fik mig også til at træffe en vigtig beslutning, for i fortsættelse af mine tanker om netop karma, så er der ting, der SKAL ændres. De gode ting skal prioriteres op, og så må andre – naturligvis – prioriteres ned…

Det er altid nemmest bare at fortsætte med at gøre, som man altid har gjort, men det er ikke det fornuftige valg at træffe.

Jeg har igennem snart et helt årti kommenteret det politiske med knap 850 artikler på min politiske blog, og året 2017 må siges, at være et annus horibilis for nu at bruge et udtryk fra den engelske dronning, som godt nok brugte det i forhold til det år, hvor prinsesse Diana gik bort. De partier som BURDE stå for anstændighed er gået på kompromis med deres ideologiske grundlag, og jeg må bare erkende, at jeg – hvis bloggen skal fortsætte – må forholde mig langt mere neutralt til kommentator-rollen…

Alt handler om energi, og engang imellem må konklusionen være, at hvis energien er spildt, så ændrer det ikke noget, og så er det på tide at sadle om. Både rent tidsmæssigt, men også i erkendelsen af, at der er tre dejlige guldklumper, som er afhængige af en far, der er ved godt helbred.

Den slags eftertanke må vi alle gå igennem på flere planer, og måske har du også ting du gerne vil have efterset og vurderet, og så kan jeg da varmt anbefale dig også at læse bogen Sjælens begær, og gøre dig dine helt egne tanker om hvordan du bruger din tid og din energi her i livet.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.