Caroline Wozniacki – det til tider ustabile spil

Caroline Wozniacki
Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Lad det være sagt med det samme: jeg er en stor fan af vores allesammens Miss Sunshine, Caroline Wozniacki. Jeg har skrevet flere artikler her på bloggen om hendes spil. Hun er en super dygtig tennisspiller, og det siger sig selv, at man ikke kommer ind i top-10 uden at være rigtig god. Dog er der én ting, der er begyndt at skinne igennem: hun er, desværre, en perfektionist, som tager tabte bolde LIDT for personligt.

Vi forstår alle irritationen når en bold ikke kommer over nettet, eller når man bliver snigløbet af ens modstander. Dog er det vigtigt, at have det mentale overskud til at fastholde fokus, som hendes bror også nævner på TV2 Sport.

De seneste turneringer har alle budt på overraskelser. Store spillere, der ryger ud i første runde – og sådan går det, desværre, engang imellem. Dog må man aldrig blive SÅ irriteret, at man taber de næste bolde, bare fordi man ikke kan give slip på enkelte fejl i det tidligere spil.

Senest er det grækeren Maria Sakkari hun mødte i dag, og det endte desværre med nederlag for få minutter siden med 5-7 og 3-6  i Wuhan i Kina – og altså exit efter første spil i dén turnering.

Jeg håber hun finder den gode energi og smilet frem igen. Irritation er ikke kønt at se på, og der er INGEN tvivl om, at med den rette mentaltræning er hun stadig verdens bedste tennisspiller. Det kræver dog lige, at hun forholder sig til de konkrete udfordringer, og gør noget ved dem med den optimistiske indstilling, at hvor der er en vilje er der også en vej. Vi har set, at Caroline har været den bedste. Nu mangler hun egentlig bare også selv at tro på det.

Da hun selv kom i finalen i Tokyo, som hun vandt, pegede hun selv på, at det var koncentration, der sendte hende i finalen, så hun KENDER jo godt svaret. 🙂

Brug det i Beijing, Caroline. Vi véd du kan, og vi hepper på dig!

Hvad er dine tanker om Carolines spil?

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.