Kvindelandsholdet er SÅ seje!

I fortsættelse af søndagens artikel Forhandlingsteknik for begyndere… må vi konstatere, at kvindelandsholdet opfyldte enhver forventning – og lidt til! Jeg havde gættet på 3-1 til Danmark, men det endte med en sejr på 6-1 til Danmark over Ungarn. 🙂

Det er så dejligt når alt bare lykkes, og man må bestemt rose kvindelandsholdet for at kæmpe bravt. De gør et rigtig godt arbejde – uanset om nogle måtte mene, at kvinder ikke egner sig til fodbold…

Jeg er tilhænger af, at man roser dem, som fortjener det, og det tjener DBU til stor ære, at de til sidst gav sig på den stålsatte holdning til forhandlingerne med kvindelandsholdet.

Dog må eftertanken også sætte ind, for DBU må have en lidt dårlig smag i munden over den uro, der var skabt omkring kvindernes indsats. Man havde svinet nogle fodboldpiger, som bestemt ikke fortjente den negative presse man fra DBUs side stillede omkring nogle fuldkomment valide krav.

Hvis man vil ligestilling her i landet må man tage ALT med, og mændenes indskud af ½ million var en flot gestus, som bestemt også må roses.

God dag til alle. 🙂