God weekend til alle…

Som faste læsere vil have bemærket, har tempoet været sat lidt ned – som lovet – her på bloggen hen over juli og august. Det var det bedste tidspunkt at fokusere på andre ting, for besøgstallet falder alligevel i de to måneder på grund af, at I – kære læsere – er på sommerferie på forskellige tider af sommerperioden. 🙂

Nu kunne jeg ikke på forhånd helt forudse hvilke emner, der ville blive skrevet om. Jeg havde planlagt jeg ville samle op på lidt grundlæggende IT, da disse indlæg var mere eller mindre tidløse. Det lykkedes dog at koble flere af dem sammen, så der ikke skulle skrives ret meget om dét emne.

Jeg har, med andre ord, slappet lidt af, samtidig med, at jeg har søgt mange spændende jobs – og desværre også opdaget, at enkelte potentielle arbejdsgivere ikke var helt så kloge, som ventet, for de havde ikke valgt at takke ja. Det kan man jo godt undre sig over, for jeg mener selv, at mit CV klart indeholder nogle vigtige kompetencer, som ville komme en arbejdsgiver til gavn.

Jeg er ikke typen, der giver op. Dog forstår jeg ganske vel, at mange mister pusten, når man hører den måde man taler om de ledige på. Det er så forbandet uanstændigt, at man godt kunne hidse sig op, hvis man havde de tendenser. Jeg vender den altid om, og tænker, at karmaloven gælder for alle. Når politikere sviner hele befolkningsgrupper til (uanset om de enkelte grupper kaldes ledige kontanthjælpsmodtagere eller indvandrere), så er der tale om manglende anstændighed – og dén dårlige karma vil komme retur med dobbelt kraft hos den slags politikere. Deres totale mangel på empati vil en dag gå op for dem – og SÅ er det som regel for sent…

Det er nemlig altid nemmere at skrue op for noget, end at skrue ned igen. Det gælder ikke kun når man koger kartofler, men gælder så sandelig også politisk retorik. Hvis du hører måden vi talte om hinanden i 1980’erne sammenlignet med i dag, så er der en KÆMPE forskel.

Det er der mange, der ikke forstår. Det historieløse er guf for svinehunde, for alle elsker at give alle andre skylden for bestemte hændelser, frem for at tænke løsninger – og ud af boksen…

Denne weekend står i guldklumpernes tegn. Det bliver en god weekend, og Patrick fylder 14 på søndag, men mere om det i næste indlæg, der udkommer på søndag kl. 0.01. God weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.