Hvornår opdager Microsoft, at Edge stinker?

Der er mange gode ting at sige om Microsofts nyeste operativsystem, Windows 10. Meget af den kritik man tidligere kunne rette mod et hullet og klodset operativsystem er borte. På mange måder en succeshistorie, om end det tog en del tid, før kritikken blev hørt. Faste læsere vil vide, at jeg i mange år af samme grund brugte Linux. Jeg blev virkelig træt af tomme løfter og de nok så berømte BSD – Blue Screens of Death!

Når alt det gode er sagt, så er det også vigtigt, at nævne, at du som Windows-bruger får brug for to ekstra browsere, nemlig både Mozilla Firefox og Google Chrome. Du kan hente dem på følgende steder:

Skærmdump fra Blogger hvor Edge åbenbart IKKE kan indlæse indlæg på første side...Det er nemlig ganske irriterende, når man også bruger Blogger som blog-platform, at Edge står og venter før den viser første side af bloggens kontrolpanel. Det har jeg illustreret med en pil på seneste skærmdump.

Blogger indeholder intet avanceret kodemæssigt, og har hidtil fungeret fint, men Edge-browseren er noget skidt på dette punkt…

Du kommer derfor ikke udenom at hente en af de to browsere hvis du bruger Blogger ved siden af dine egne blogs på WordPress.

Fortsat god dag herfra. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Grundlæggende IT og tagget , . Bogmærk permalinket.