Stort tillykke til Casper

Hermed et lille flag på dagenEn af vores barndomskammerater, Casper, har fødselsdag i dag. Stort tillykke med det. Livet har det med at bevæge sig i mange forskellige retninger. Vi havde rigtig god kontakt med hans forældre, Guri og Rumle, men det ebbede desværre ud. Sidst jeg så dem var til min søsters første bryllup….

Man kan aldrig på forhånd vide, hvilke venskaber, der holder og hvilke, der rinder ud, men livet er spændende, for jeg ved han tog en kontoruddannelse på Frederiksberg, og senere har været ansat i Skat. Han blev ramt af en ulykke med benskade til følge, og hvad der senere er sket står lidt hen i det uvisse.

Jeg bruger, som bekendt, ikke Facebook, så jeg kan ikke følge med ad den vej, men i hvert fald skal der herfra lyde et kæmpe tillykke med ønsket om, at du bliver fejret efter alle kunstens regler…