En ny sæson af Klovn på vej

Man kunne på MSN Online læse, at vi i den nye sæson af Klovn vil savne Iben Hjejle som Casper Christensens kæreste, idet rollen i stedet skal spilles af Aqua-Lene, med det borgerlige navn Lene Nystrøm.

Det kan jo godt vække en vis undren blandt os, der ellers var vilde med serien Klovn, for firkløveret – Frank Hvam, Mia Lyhne, Iben Hjejle og Casper Christensen – var jo nærmest støbt i beton.

Det er selvsagt, at alle ved, at Iben ikke længere er sammen med Casper Christensen i virkelighedens verden, men hvorfor skulle der skiftes ud når der i forvejen har været lavet så mange sæsoner med én rollebesætning?

Jeg synes det er ærgeligt, også selvom jeg ikke er et sekund i tvivl om, at Lene Nystrøm stensikkert kan spille rollen. Hun har fungeret i mange roller, herunder dommer i musikprogrammer, og har mange talenter.

Jeg synes bare, at man skal tænke sig grundigt om, før man ændrer en vinder.

Hvad tænker du, kære læser, om den ændrede rollebesætning? 🙂

Fortsat god aften herfra.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.