Seje kvinder – Go Morgen Danmarks bryllupstema

Der er mange seje kvinder derude i det ganske danske land. Et eksempel kunne her til morgen ses på TV2s Go Morgen Danmark, hvor Christina og Alex var i studiet i Tivoli i denne uge hvor der er Bryllupstema på programmet. Christina valgte i år at fri til sin kæreste på 11. februar, og hun havde en rigtig god pointe her til morgen.

Som hun sagde, er vi i øjeblikket i 2017, og hvorfor skulle kvinder ikke også kunne tage initiativet?

Det er så sejt sagt – og så ganske sandt!

Kvinder vil gerne være ligestillede med mænd, men har I tænkt over hvor mange steder kvinder stadig VÆLGER at være passive?

I dating-universet skal det helst være manden, der tager første kontakt. Det er yderst sjældent at en kvinde vælger at starte processen. Hvorfor egentlig det?

Vi burde være nået længere i 2017. 🙂

Især når man tænker på, at vi har talrige debatter om kønsroller i erhvervslivet, forslag om kvotekrav i bestyrelser m.v. Alt sammen en hulens masse snak, og så alligevel holder mange fast i patriarkalske oldtidstankegange. Det er da ikke logisk, vel?

Dét synes jeg er værd at tænke lidt nærmere over, og det var i hvert fald sejt at starte dagen med at se et moderne par, hvor man turde bryde de almindelige rammer. At hun så endda friede i forbindelse med et arrangement på jobbet, så det var foran et publikum, gjorde da det hele endnu sjovere.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂