Sidste sommermåned før efterår

Nu hvor august starter, så er der fem måneder tilbage af året. August kan stadig være en god sommermåned rent vejrmæssigt, og så går det ellers en smule ned af bakke når september banker på – og så er vi tilbage til vinteren… Vi kender alle sæsonerne, men sætter vi pris på dem?

Der er nemlig noget godt, og vigtigt, i det at sætte pris på vejret. Ikke at vi kan gøre spor ved det, men vi får chancen for at værdsætte den forandring, som sker omkring os, når vi tænker lidt over hvornår årstiderne skifter.

Jeg mener, at vi får mere ud af sommeren når vi ikke bare ræser forbi og tænker: “Det når jeg i næste uge”

Pludselig er vi langt forbi denne uge, og så fik vi egentlig aldrig gjort noget ved tingene.

Det er derfor jeg skriver disse små remindere fra tid til anden. Så er vi alle klar over hvor vi er henne i året 2017.

Denne måned giver endnu en spændende nyhed i familien. Min ældste niece, Mette, bliver gift med sin forlovede, Alex, på lørdag – og det er jo lidt af en speciel begivenhed. Det er lidt som om 22 år er løbet forbi, for jeg husker stadig da min søster begyndte at få børn… Det begyndte jeg først selv at få for 15 år siden, og inden jeg ser mig om, er det sørme mine egne unger, som går samme vej – måske. 🙂

Tid er en underlig størrelse. Når vi står foran en opgave, som vil tage 3-5 år, synes det som en evighed, men når først processen er kommet i gang, så går det godt nok stærkt.

Bruger du selv tid på at tænke lidt over tilværelsen?

Sætter du pris på de ting, som sker?

 

Stil dig selv den slags spørgsmål. Så er der en større chance for, du får mere ud af livet.

Rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.