Kapsler til din kapselmaskine

Uanset om du bruger Nespresso, Dolce Gusto, Senso eller – som jeg – Tassimo, så er det værd at kaste et blik på Kaffekapslen. Faste læsere vil huske, at jeg tidligere har skrevet om Kaffekapslen, og lige siden jeg fik min første kapselmaskine har de været blandt favoritterne. Min favorit blandt kapslerne, nemlig Medaille d’Or, fik nogle ord med på vejen her: http://www.blunck.dk/blog/2014/04/20/den-bedste-kop-kaffe-hidtil/

Jeg har også brugt Kapselkongen og enkelte andre, men er altid vendt tilbage til Kaffekapslen.

Det kan rigtig godt betale sig, for du sparer mange penge i forhold til f.eks. Føtex, hvor du giver 47,95 pr. pakke.

Der er jo ingen grund til at betale smørpriser for margarine, vel? 🙂

I starten var ungerne mest glade for Marabou, men efter Cadbury kom på banen, er det blevet deres favorit.

Der er også mange varianter af te, så det er bestemt ikke kun kaffe, der er på programmet hos Kaffekapslen!

Nogle vil måske indvende, at kaffekapsler er dyrere end almindelig kaffe, og det er såmænd ganske korrekt. Dog skal du være opmærksom på følgende:

  • Hvor meget kaffe må du hælde ud af termokanden, fordi den enten er blevet lunken, eller du er på vej i seng?
  • Hvorfor drikke gammel kaffe når du kan lave en frisk kop på under ½ minut?

Det er præcis som med vanesmøger for en ryger. Hvis pakken ligger på sofabordet, ryger folk bare. Hvis de skal rejse sig, og gå udenfor, så ryges der mindre. Vi mennesker er magelige – og det er såmænd fint nok. Man skal så bare være magelig på de rigtige måder, og her tæller kvalitet.

Den kvalitet får du med kaffekapsler fra Kapselkongen og Kaffekapslen.

Jeg har selv været blandt skeptikerne over for kaffekapsler. Det var så kun indtil jeg selv smagte forskellen.

Jeg drikker gerne kaffe som gæst på den måde folk nu engang drikker det, men når jeg selv skal vælge, ved jeg godt, hvad jeg vælger.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.