VM i udspring

Det er ganske hyggeligt, at TV2 Sport lige nu viser VM i udspring. Der har været flere dage fra både 1- og 3-meter vipperne, og i dag er de nået til 10 meter-vippen. Ja, jeg kan ikke selv svømme, men oplevede noget sjovt i weekenden, for da kommentatorerne nævnte Greg Louganis, huskede jeg tydeligt denne mandlige udspringer.

Det er klart, at det ikke er alle, der husker olympiaderne i 1984 og 1988, men ikke desto mindre VAR han bare imponerende. Når han stillede op var medaljen bare hjemme. Han kunne det shit!

Når man ser nogle af de kvindelige udspringere, kan jeg ikke helt undgå, at bemærke, det er lige før de skal til dna-tjek før de kan betegnes som kvinder. Det er naturligvis helt fair, at muskulaturen er i top – det er nødvendigt for at foretage nogle af de spring de skal kunne. Flere af de asiatiske deltagere har dog træk, som de fleste nok ville tro var en mand – særligt i ansigtet…

Anyway, det var nogle spændende tanker kommentatorerne delte omkring fortiden inden for dommerstanden, hvor man tidligere oplevede, at dommerne var partiske. I dag er de alle dygtige til at vurdere deltagerne, og det har givet en mere åben sport hvor det er kvaliteten af udspringene der vurderes, og ikke hvor folk kommer fra rent geografisk. Det har naturligvis også forbedret kvaliteten for os seere. 🙂

Dog er det en fascinerende sport at følge, måske netop fordi det er så sjældent dette vises på TV.

Rigtig god dag til alle herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.