Kæmpe tillykke til Miss Sunshine, Caroline Wozniacki, med de 27 i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal lyde et kæmpe tillykke til Miss Sunshine, Caroline Wozniacki, med de 27 år i dag. Det har været en utrolig stor fornøjelse at følge hendes kampe gennem årene, og selvom hun til tider har været bagud i nogle af kampene, har hun aldrig givet op.

Selv når det så allersortest ud er der blevet returneret ud fra en indre selvdisciplin, som er beundringsværdig. Det kan mange unge mennesker lære en hel del af, hvis de vil være vindere i sportsverdenen. En af de seneste, og mest bemærkelsesværdige, dage var i slutningen af juni, hvor hun spillede to kampe, nemlig torsdag den 29. juni 2017.

Først blev russiske Vesnina slået, og dernæst var det rumænske Halep, som trak hende ud i en tre sæts-match, som må have været ganske opslidende. To kampe inden for ganske få timer. Det er kampgejst, der vil noget…

Caroline Wozniacki
Billede af Caroline Wozniacki fra Wikipedia

Der er mange, der har travlt med at blande sig i de kendtes privatliv. Det sker ikke her på bloggen. Jeg har læst en del materiale, herunder særligt bogen om Caroline Wozniacki, og vi kan alle være stolte af hvordan et verdensnavn inden for sporten kan motivere dusinvis af unge danskere til at begynde at gå i hendes fodspor.

Hun har allerede været i fire finaler i år, og selv i går da amerikanske CoCo Vandeweghe vandt, og sendte hende ud af Wimbledon, var der tale om et brag af en kamp. I en tid hvor den kun 20-årige Jelena Ostapenko kan sende stærke folk hjem, er der nye vinde, der blæser i tennis.

Dog mindsker det ikke på nogen måde, at det er Caroline Wozniacki og Angelique Kerber jeg hepper på, når de spiller. 🙂

Herfra skal i hvert fald lyde de bedste ønsker for en rigtig god dag, og håber Caroline bliver fejret efter alle kunstens regler.

Også en rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.