MozBackup – genialt til backup af Thunderbird

Skærmdump af programmet MozBackupFaste læsere vil nok huske, at jeg før har nævnt, at jeg bruger Thunderbird som e-mail klient. I den forbindelse vil jeg i dagens indlæg gerne slå et slag for det gratis backup-program MozBackup.

Det er rigtig brugervenligt, og tager ingen tid.

Jeg har en del forskellige e-mail konti, og bruger IMAP på dem, så de både ligger på computeren og online, men alligevel er det vigtigt, at have en backup. Det KUNNE jo ske, at din webhost gik konkurs. Her må absolut ikke grines, for det sker!

Før jeg skiftede til både Webhosting.dk og Unoeuro oplevede jeg, at webhotellet jeg brugte før pludselig var gået konkurs. Selvom den slags nu til dags er sjældne, så vil du IKKE være blandt de få, som oplever den slags, hvis det skulle ske igen.

Så selvom det siges, at rigtige mænd ikke tager backup, så vil jeg varmt anbefale dig at gøre det.

Englænderne siger: “Better safe than sorry” – og det råd kan jeg fuldt ud tilslutte mig.

Som du kan se af skærmdumpet, så er det meget nemt at betjene programmet. Du kan selv vælge om du vil sikkerhedskopiere eller retablere. Programmet er også smart hvis du skifter til en ny computer, så du ikke skal indtaste alle indstillingerne på ny. Det sparer tid, og sikrer, at dine data er i sikkerhed…

Rigtig god fornøjelse med programmet, og god weekend herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.