Tirsdag var House of Cards dag

Du har stensikkert bemærket, at jeg tirsdag annoncerede, at femte sæson af House of Cards udkom på Netflix. På Twitter var der også en del, der glædede sig – og her var vi danskere lidt bagud i forhold til tidslinjen. Det var nemlig først kl. 9, at man kunne begynde at se denne nye sæson.

Jeg vil naturligvis ikke spoile handlingen, for jeg er klar over, at mange først får set sæsonen i weekenden. 🙂

Men jeg vil dog sige så meget, at der var et hæsblæsende tempo gennem hele sæsonen, og du kan roligt glæde dig, hvis du har fulgt med. Ellers kan du roligt komme i gang med serien, for der er stor spænding – selv for dem som ikke nødvendigvis interesserer sig specielt meget for politik.

Sellvom Francis Underwood (spillet af Kevin Spacey) i serien spiller demokrat, så er lighederne til den nuværende præsident Donald J Trump iøjnefaldende. Den smukke skuespillerinde Robin Wright spiller rollen som førstedamen Claire Underwood helt fænomenalt.

Det var altså en stor fornøjelse, at se sæsonen – og jeg kan glæde læserne med, at der ER muligheder for en 6. sæson med den slutning som 5. sæson byder på. Men jeg vil naturligvis lade det være op til læserne at vurdere mulighederne for videre handling. 🙂

Rigtig god dag herfra til alle.