Tillykke til Michèle Bellaiche med de 45 i dag

Billede af tv-værten Michèle Bellaiche
Billedkilde: TV2

Den kendte tv-vært Michèle Bellaiche runder i dag de 45. Man ser det ikke, for hun holder sig jo godt. Den kendte kosmetikkonge Ole Michelsen ville straks sige, at det er fordi hun altid er så smilende – og han har så ganske ret.

Det er glædeligt at se hvordan konkurrencen mellem de to store hovedkanaler, DR og TV2, har skabt en ny trend i de danske medier. Studieværter er bare mere smilende og uformelle end de var tilbage fra tiden hvor vi kun havde en dansk tv-kanal. Ingen nævnt, ingen glemt, som man siger…

Herfra skal i hvert fald lyde et kæmpe stort tillykke med dagen. Halvvejs mod de 90, som man drillende kunne sige.

Hun kan ifølge Wikipedia fejre 20 års jubilæum hos TV2, og det har været en fornøjelse at se hendes levende måde at interviewe gæsterne på gennem årene. Da hun for nylig skulle holde nogle feriedage måtte den i øvrigt lige så smilende Ida Wohlert skifte fra morgenvagter på Go’ Morgen Danmark til aftenvagter – på Go’ Aften Danmark, og ingen problemer der. Dog havde vi en lidt sjov ordveksling på Instagram, for som jeg skrev, så kunne vi da ikke leve med at chefen valgte at smide hende på ferie. Alt sammen godmodigt drilleri, men absolut en fornøjelse, at hun altid er i godt humør på skærmen, og interagerer med alle på de sociale medier. Herfra håber jeg da i hvert fald, at hun får en rigtig god dag, og bliver fejret efter alle kunstens regler.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.