Tillykke til Grace Jones med de 69

Billede af Grace Jones fra 2007
Billedkilde: Wikipedia

Man tror det næppe, men Grace Jones er født den 19. maj 1948, og dermed fylder hun i dag 69. De fleste vil stensikkert huske hende fra rollen som skurken May Day i James Bond-filmen A View to a Kill. Den samlede oversigt over hendes mange roller kan ses herfra: http://www.imdb.com/name/nm0005063/

Dog har Grace ikke kun været skuespillerinde, men har også sunget flere tophits.

Her får du f.eks. Slave to the Rhythm fra Youtube:

Og hun blev især kendt for denne, nemlig I’m Not Perfect But I’m Perfect For You:

Stort tillykke til denne dejlige kvinde. Der er ikke mange fra min årgang som ikke har været store fans af Grace Jones.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.