FNs internationale familiedag

Efter en god weekend med festmiddag med familien i forbindelse med datteren, Natachas, kommende konfirmation den 25. maj, er det meget apropos, at dagen i dag – den 15. maj – er FNs internationale familiedag.

Det var et rigtig hyggeligt besøg af ungerne, også selvom Patrick måtte igennem en mindre “dårlig mave”-dag i går, søndag… Måske noget virus, men i hvert fald gav en cola lindring for ubehaget, og det er jo altid glædeligt.

Der er mange, der undrer sig over, at de forskellige dage på året har forskellige formål, men faktisk kan det være med til at give fornyet fokus på familielivet her i landet. Vi kan alle have gavn af at tænke på livets gang engang imellem, herunder også set i forhold til samfundets vigtigste hjørnesten, familien.

Familie dækker mange konstellationer nu til dags, men fælles for dem alle, er at de er baseret på nogle tilvalg og nogle fravalg.

Har du nogen tanker ifm den internationale familiedag? Kommentarfeltet er, som altid, din mulighed for at deltage her på bloggen.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.