Ting vi arbejder med her i livet…

Vi har alle ting vi arbejder med her i livet. For min egen del er det særligt min intolerance over for manglende fremdrift. Jeg får ganske enkelt spat af grupper hvor enkelte medlemmer ikke tager sig sammen. Når vi har aftalt X, så leverer vi X eller X+ til den aftalte tid!

Det kaldes grundighed når man er høflig.. 🙂

Det kaldes skånselsløst af sådanne personer, der ikke leverer det lovede. Jeg indrømmer blankt, at denne egenskab kan være lidt FOR konsekvent, for jeg skelner ikke mellem om det sker i private eller erhvervsmæssige relationer.

Jeg gider ikke typer, som svælger i egen selvmedlidenhed. Og det har ikke spor at gøre med, at jeg ikke er hjælpsom, for jeg hjælper altid mine medmennesker. Jeg lytter og giver gerne ideer til hvordan folk kan komme videre.

Men hvis man bagefter oplever, at folk alligevel gør det modsatte – eller, endnu værre, slet ikke gør noget, så slipper min tålmodighed op.

Hvad går du og arbejder med af skarpe egenskaber? Kunne være interessant at lære jer, kære læsere, lidt bedre at kende. Who knows? Der kunne jo være en egenskab, der var brug for en artikel om her på bloggen. 🙂

Rigtig god dag herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.