Wish – vær opmærksom ved bestilling af flere varer

Wish logoet som du vil kunne se det på din telefon når du har installeret app'enHvis du har prøvet at købe f.eks. mønter hos Wish, så vil du nok undre dig over, at du i første omgang kommer til at betale antal mønter gange med portoen. I mit tilfælde var det nogle erindringsmønter jeg ville have fat på, så jeg bestilte 3 af samme type, og kom til at betale 21,- i porto, også selvom disse ankom i én kuvert.

Det udfordrede jeg naturligvis via support-afdelingen via app’en, og fik naturligvis også løfte om refusion på de 14,- som sikkert går ind en af dagene. 🙂

Der er ingen tvivl om, at man satser på, at folk ikke protesterer, og det betaler sig ikke, for i så fald må leveringsomkostningerne integreres bedre, så man ved bestillingen får en option om samsending mod en anden pris. Den kan godt være dyrere, men når man i forvejen kan se lave portopriser kunne man nemmere forestille sig en porto på 10-12,- ved bestilling af op til 5 stk. frem for 7,-/stk.

Har du også sjove erfaringer med Wish som andre kan få gavn af at læse, så læg gerne en kommentar. Kunne være spændende at høre mere om hvad andre har prøvet.


Servicemeddelelse: Der er nu kun 8 måneder til juleaften. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.