Stort tillykke til Christopher med de 12

Hermed et lille flag på dagenSå kom dagen hvor min yngste søn, Christopher Kristensen Blunck, nåede de 12. Der skal herfra lyde et kæmpe tillykke med dagen. Nu kan du lovligt se James Bond! 🙂

Apropos James Bond, husker jeg selv da jeg var med vores far – jeres bedstefar – i biografen på min 11 års fødselsdag. Det var noget specielt at opleve noget ‘ulovligt’ et helt år før det var ok. Det var Live and Let Die vi så dengang med Roger Moore i hovedrollen som MI6-agent 007.

Jeg opdagede først senere, at det ikke er nogen lov, men kun en anbefaling, men alligevel er det sådan nogle ting man husker, når man er en ung fyr. 🙂

James Bond er ikke helt så populær blandt jer unge mennesker, som da jeg var barn. Nu er det Fast & Furious der står på programmet, og sådan er udviklingen jo.  Vi andre må prøve at følge med, og vi gør vores bedste, også selvom I kære unge mennesker engang imellem ruller lidt med øjnene.

Rigtig god dag herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.