Ringe på fingeren – har de mon en betydning?

Fingerringe kan være et statement - ligesom nogle kvinder i dag vælger flere farver på forskellige negle...
Billedkilde: http://trineswardrobe.com/todays-hands-and-shoes/

Jeg faldt onsdag over en spændende artikel, som jeg tænkte måske også var interessant for jer, kære bloglæsere, at læse. Jeg skal straks beklage, at den tydeligvis er maskinoversat, for f.eks. står der “rigtig finger” hvor der burde stå “højre finger”, men det overlever du nok. The right finger er naturligvis højre finger… 🙂

Artiklen finder du her: http://www.ebernie.com/hvad-er-meningen-med-hver-finger-for-rings/

Det er ganske interessant for dem, der kender Wish har stensikkert set hvor billigt du rent faktisk kan købe en fingerring. Det behøver ikke nødvendigvis koste spidsen af en jetjager at lave et fashion statement, som man vist kalder det nu til dags.

Her står den kommende weekend på besøg af guldklumperne, så du kan tidligst forvente indlæg her på bloggen søndag eftermiddag. Rigtig god weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.