Så kommer der alligevel lidt sne…

Vi troede nok alle, at det milde vejr var et varsel om, at vinteren var overstået, men fra i eftermiddag kommer sneen igen. Det er jo en del af vikingeånden her i Skandinavien.

Man kan aldrig helt vide hvor voldsomt det bliver, og nogle gange forventer man det helt store, men bliver bagefter overrasket over hvor lidt nogle skyer og vinde skal rykke sig for, at et uvejr bliver talt op, og så sker der ikke det store.

Vi må se tiden an, og håbe på det bedste. En god bog kan tages ned af reolen, og så er det bare at glæde sig over, at ens kaffemaskine kan brygge lidt dejlig kaffe, og så kan snevejr være snevejr. 🙂

God weekend til alle.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.