Stort tillykke til vores far med de 75

Herfra skal lyde et stort tillykke til vores far, Harry Blunck, med de 75 i dag. Trekvart århundrede. Det lyder voldsomt når man siger det… 🙂

Det er altid en glædens stund, når man kommer frem til endnu en fødselsdag og i en familie med 2 børn, 7 børnebørn plus det løse, bliver det til en del fødselsdage. Børnebørn får kærester – og inden man ser sig om, er man oppe i at skulle leje et forsamlingshus, hvis alle skal samles ét sted. 🙂

Rigtig god dag fra os alle.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.