Alle for tre – premiere i morgen

Alle for tre posterAlle for tre har premiere i morgen, og jeg blev nysgerrig efter at se hvad plottet kommer til at handle om. Sonja Richter er denne gang med i filmen, og det lover godt. Hun vil supplere Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg og Jonatan Spang ganske elegant.

kino.dk kan man læse dette resumé af Alle for tre:

I komedien ’Alle for tre’ er brødrene Timo og Ralf stadig i gang med deres små fupnumre for at skaffe lidt kontanter her og der.

Situationen ændres dog markant, da deres far pludseligt stiller træskoene, og muligheden for en stor arv dukker op. Men arven er tiltænkt en hidtil ukendt søster.

Derfor tager Timo og Ralf til Italien, hvor både arven og søsteren befinder sig. Men hun har sin helt egen agenda, og det indebærer bl.a. mange liter grøn maling og en grisk pelsmillionær. Den intelligensudfordrede Ralf er glad for det nye familiemedlem, men Timo har svært ved at opgive sine lumske planer.

Det lyder rigtig sjovt, og jeg er helt sikker på publikum nok skal få sig nogle gode grin.

Det er så fantastisk opmuntrende, at man forstår at udvikle på succeser. Ganske som Badehotellet, Broen, Rejseholdet og Borgen på seriernes område løfter arven efter Matador og Huset på Christianshavn, så er Pusher også et godt eksempel på, at en god film godt kan bære tre afsnit. Jeg håber det bedste for filmen, og ser frem til den kommer på dvd. Den skal helt sikkert med på filmhylden.

Vi skal se den når børnene kigger forbi i weekenden i uge 6. Ved at være tidligt ude kunne jeg få ideelle pladser i den lokale biograf. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.