Sjov blog om datingoplevelser set med en kvindes øjne

Man er nødt til at trække lidt på smilebåndet, når man læser Rikke Bjerregaards blog Mig og de andre mænd [opdatering 3/5-17: bloggen er nu slettet], for mange af hendes oplevelser er ret sjove. Hendes brugernavn på Twitter er @rikkeforfanden, hvilket passer rigtig godt med den umiddelbarhed, som er forfriskende, når man læser hendes artikler på bloggen.

Vi kender alle historier om tossede ting nogle i vennekredsen – eller familien – har oplevet, men Rikke har faktisk været endog særdeles uheldig med nogle af de mænd hun er stødt på, og jeg må, på kønnets vegne, glæde mig over, at tingene skrives med glimt i øjet.

Man kunne berettiget vælge en helt anden tilgang til det at nogle mænd sender billeder af deres ædlere dele så hurtigt som de åbenbart gør. Personligt finder jeg det både smagløst og taktløst, og jeg tænker også, at der er behov for dannelse når mænd tror, at kvinder skulle blive glade for at modtage den slags.

Jeg forstår det i hvert fald ikke, men synes – som sagt – bloggen er sjov at følge, og jeg har udvalgt tre favoritter, som jeg lå flad af grin over:

  • Honesty isn’t always the best policy
  • No offense
  • Kokosf*sse

Måske kunne bloggen også inspirere dig. Der er Rss-feed så du kan følge med når der er nye indlæg i f.eks. QuiteRSS, som jeg bruger til at holde øje med de blogs jeg følger. [Opdatering 3/5-17: Da bloggen nu er slettet, kan du ikke læse med længere…]

Fortsat god weekend herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.