Dejligt mildt vejr

I forhold til hvad vi tidligere år har oplevet sidst i januar måned, så er vi i år forskånet for en hel del af det, der normalt hører sig til vinteren heroppe på den nordlige halvkugle…

Her til aften startede så også Badehotellet, så nu er der rigtig lagt i hyggeovnen om mandagen med denne dejlige stemningsfyldte danske serie. Det er jo næsten som om man begynder at kunne dufte foråret når denne serie kører hen over TV2 mandag aften kl. 20.

Så kan man glæde sig til fortsættelsen af Korpset torsdag aften – og det kører bare.

Efter en god weekend med god mad, hyggelig snak med kammerat, og faktisk helt fri fra det politiske – ingen Besserwisserne fredag eller Presselogen søndag morgen. Ja, for en gangs skyld var det faktisk helt fint. Efter Donald Trump blev indsat fredag var der ikke meget lyst til at tænke politik eller høre folk kloge sig på, at vi skal give manden en chance.

Trump har nemlig aldrig givet andre en chance, men vedbliver med at genere alt og alle, der krydser hans veje – og især hvis de formaster sig til at udfordre ham. TV2 News havde en dokumentar om manden, som gik helt tilbage til hans farfar, der indvandrede som tysker til “the American dream”, og i dét perspektiv kan det godt undre, at Donald ikke vil unde andre at udleve den amerikanske drøm.

Ja, jeg vil helst ikke sige for meget, for jeg nyder stadig den gode stemning, og håber også alle I, kære læsere, har haft en god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.