Velkommen ind i 2017

Velkommen ind i 2017. Jeg håber alle får en rigtig hyggelig nat med masser af lykønskninger til hinanden, og hygge på alle tænkelige måder. Fortsæt endelig den gode fest bare I alle kommer godt ind uden skader fra fyrværkeri m.v. Tømmermændene må I så tage derefter… 🙂

TV-serien ‘Når arven splitter os’ starter mandag den 2. januar kl. 20:35 på TV2.

Personligt vil jeg så alligevel straks slå et slag for mandagens serie på TV2 kl. 20:35, nemlig Når arven splitter os, som handler om arvestridigheder i familier.

Det er så tragisk – og ikke mindst dumt!

Jeg er godt klar over, at mange ender med at følge devisen om, at “familie er de venner man vælger, hvorimod det andet blot er genetik.” Når jeg hører venner omtale de stridigheder de selv har oplevet, så er der en god grund til jeg skriver dette nu.

Det er SÅ vigtigt at du som læser af denne blog ser med, for jeg vil gerne undgå, at I bliver en del af statistikken. Jeg er så glad for min søster og jeg for længst tog snakken, og aldrig kunne drømme om, at lade noget så ligegyldigt som materielle ting påvirke ens humør.

Det er en snak mange ikke tager, og det er en kæmpe fejl!

Det er meget nemmere at forholde sig til på et tidspunkt hvor alle parter forholder sig rationelt og roligt til tingene, og spillereglerne er, at alle skal kunne se hinanden i øjnene. Smålighed duer bare ikke når først denne krydres med jalousi og sorg, vel?

Derfor: sæt kryds i kalenderen, og følg med. Så kan det være en smule nemmere at tage snakken hvis du/I ikke har gjort det endnu…

Godt nytår!

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.