Glædelig jul og rigtig Godt nytår

Herfra skal der lyde et hjerteligt ønske om en Glædelig jul og et rigtig Godt nytår til ALLE bloggens læsere. Hver og en af jer gør en forskel ved at I læser de skriblerier jeg gennem årene har delt med jer alle. Den elektroniske dagbog er på mange måder en sjov størrelse. 🙂

Der er mange forskellige grunde til, at folk begynder at blogge. Nogle gør det fordi de har en speciel hobby, nogle deler designs på smykker eller tøj, andre deler viden om løst og fast (som jeg selv gør), og andre gør det fordi de bare ikke kan lade være.

Det skal være sjovt at blogge, og det er det for dem, som finder rytmen i blogningen. Det er super sjovt at kunne offentliggøre sine tanker uden filter. Nogle artikler bliver lange, og andre bliver korte tanker, som deles som øjebliks-inspiration fra dagligdagen.

Nyd julen, nyd hinanden – nyd den gode mad. Uanset om I holder højtiden med venner eller familie, så er det her JERES specielle hyggestund, og jeg ønsker rigtig god fornøjelse.

På gensyn i det nye år. Godt nytår 🙂

PS: Kan ikke love fuldkommen radiotavshed før nytåret, og som opdatering kan jeg i dag (28.12) sige, at der også kommer en nytårshilsen 31. december her på bloggen.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.