En politimand er død

Det er med stor sorg, at vi alle her til aften hører, at hundeføreren fra Albertslund er afgået ved døden. Vores statsminister, Lars Løkke Rasmussen, fremkom med en udtalelse her til aften i forbindelse med dennes bortgang, som kan læses herfra: http://www.stm.dk/_p_14459.html.

Det er altid sørgeligt, når nogen går bort i tjenesten. De passer bare deres arbejde, og alligevel kan arbejdsdagen pludselig vende sig på en så tragisk måde, som vi nu kan se. Det er rystende for alle parter, og man kan kun undres over den vilkårlighed som regerer i forhold til den slags overfald, som efterlader os alle i en form for chok.

Særligt her op til weekenden hvor jeg får børnene på besøg, så tænker jeg over, at vores lille land pludselig er blevet et land hvor man aldrig ved hvad dagen byder på. Folk der begår røverier på tankstationer, i supermarkeder, ja sågar hjemmerøverier, hvor en familie ligger og sover trygt i egne rammer.

Nogle kunne nemt henfalde til politisk plat på dette, og det må for alt i verden undgås. Vi håber alle, at morgendagen bringer en bedre verden, og alligevel er det så forbavsende lidt der skal til, før en grov bemærkning enten udløser vold eller vredesudbrud, som i sidste ende kan koste et andet menneske livet.

God weekend forude til alle bloggens læsere.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.