Hvorfor lukkede Pane & Vino i Hjørring efter Med kniven for struben på TV3?

Jeg stiller dette meget åbne spørgsmål i håbet om, at der er nogen, som kan svare på hvorfor Patrizio valgte at lukke Pane & Vino i Hjørring – der hidtil har brugt hjemmesiden www.panevino.biz – efter Thomas Castberg besøgte ham med udsendelsen Med kniven for struben.

Denne meddelelse var at finde på restaurantens hjemmeside efter udsendelsen blev sendt på TV3:

pane_vino

Nogle vil sikkert huske, at det tidligere var Bo Bech, som kørte showet Med kniven for struben. Jeg synes Thomas klarer skiftet fra Masterchef ganske fint, og derfor var min undren lige siden jeg opdagede restauranten nu er lukket kun endnu større.

Med kniven for struben skulle jo gerne være motivation og inspiration til fornyelse. Gentænkning af de ting, som kunne forbedres, men det undrer mig også at venner på Twitter nævner Pane & Vino faktisk var en rigtig GOD restaurant i byen

Er der nogen, der ved noget, må de gerne lægge en kommentar. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.