Så er der kun en uge til valget i USA

Jeg tror næppe jeg er den eneste, som glæder sig til, at det amerikanske valg er overstået om en uge. Det har godt nok været en opslidende kamp mellem Donald Trump og Hillary Clinton. Fornærmelserne er føget gennem luften, og det har virkelig været grimt at se på. Værst af alt er, at afstemningen ER så ganske vigtig, så man kan heller ikke negligere vigtigheden af at følge med.

Men nu kan vi så glæde os til, at vi nok har væsentlige indikationer tirsdag morgen, den 9. november om hvordan det højst sandsynligt ser ud med optællingen.

Det bliver stensikkert tæt – rigtig tæt.

Sofavælgere kan definere resultatet, så det er bare med at få folk op af sofaen og ud til valglokalerne. En lav valgdeltagelse vil gøre, at det vil være partisoldater som afgør valget. Det bliver rigtig spændende, og som i ethvert demokratisk valg, så er det dem, der sætter krydset som afgør hvem der 20. januar 2017 kan tage bopæl på 1600 Pennsylvania Avenue, som er adressen i Washington DC på Det Hvide Hus.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.