Efterårsoprydning – varer skal videre på DBA

Det er vigtigt at få ryddet op engang imellem, og efteråret er ingen undtagelse.

I første omgang er det at sende tingene videre på DBA, der tæller. Jeg har aldrig brudt mig om at smide ting ud, hvis de kan være til gavn for andre.

En samlet oversigt over ting til salg kan ses herfra: http://www.dba.dk/brugerens-annoncer/brugerid-1007193/

Vi mennesker smider alt for meget ud. Det står helt uimodsagt. Jeg har selv tidligere arbejdet som vikar på flere genbrugsstationer, og mange af de ting folk sender i småt brændbart kunne sagtens genbruges. Ofte endda ting, som slet ikke er hverken slidt eller andet.

Det kunne f.eks. være børnene var vokset fra legetøj, og det kan være endog meget svært at afsætte fordi mange opfatter den slags som noget privat. Dog er mødregrupper et godt sted at komme af med dette, og i en tid hvor mange er pressede på økonomien, er der ingen tvivl om, at mange ville blive glade for at kunne overtage den slags når de i forvejen har en del udgifter forbundet med børnene.

Dog må jeg så også erkende, at efter jeg havde to konkrete landskabsmalerier til salg i lidt over et år, så måtte de kasseres. Jeg blev træt af motiverne, og så er der kun én vej. Jeg anbefaler varmt de regelmæssige oprydninger. Karen Kingston har skrevet en bog med titlen Ryd op i dit rod, som det varmt kan anbefales at læse for at få mere ro i ens liv. Hvis du ikke har læst den endnu, og skal afsted på ferie, så er bogen i lommeformat, og kan nemt tages med i bagagen.

Rigtig god weekend herfra. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.