Tillykke til børnenes mor med de 38

Der skal herfra lyde et tillykke til børnenes mor med de 38. Henriette bor sammen med sin nye mand, Thomas, i Sæby sammen med vores tre børn: Natacha, Patrick og Christopher. På nær en dag, så ligger fødselsdatoerne med et halvt års mellemrum. Sjove tal – og på fredage er det også dagen for en virus fra oldtiden, nemlig DOS’ens tidsalder.

Det er ikke mange der i dag kender til DOS. Det står for Disk Operating System. Selv Wikipedia har ikke helt styr på hvilke versioner af DOS, der fandtes, for der var også en DR-DOS. Denne nævnes kun kortvarigt ovre på deres artikel om styresystemer, men der er ikke nogen selvstændig artikel om DR-DOS. I dag er der ikke mange, der forstår logikken i ‘almindelig’ og høj ram, men dengang havde man en interessant grænse på 640K i den nederste megabyte ram. Ja, dengang var der ikke gigabytes hukommelse. 🙂

Anyway, jeg kan jo nørde i timevis. Dagens opgave var at sige tillykke, så det er hermed gjort.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.