I nat kommer anden store debat mellem Trump og Clinton

Som du kan læse ovre på min blog World Politics 101, så står Donald Trump rigtig skidt efter de sexistiske udtalelser. Trump selv vil gerne gøre det til en gammel sag, men man kan godt undre sig over hvordan en voksen mand i det 21. århundrede, som gerne vil være præsident i USA, kan tro, at den slags holdninger er kompatible med en præsidentpost.

Uanset hvad, så bliver det en spændende debat, og der startes op kl. 02:30 i nat på TV2 News med visning af debatten. Den vises ret sikkert også på CNN, men i hvert fald er der mulighed for at følge med i den anden af i alt tre store debatmøder.

Rigtig god fornøjelse hvis du ser med på debatten. 🙂

[Opdatering 12/5-2018: Vi ved godt, hvordan valget endte, men jeg synes nu alligevel det hører med til bloggens historik at bevare indlægget præcis som det var skrevet. Det var en spændende valgkamp, og kan i hvert fald give et indblik i hvordan vi alle håbede – og heppede – på Hillary som første kvindelige præsident i USA…]

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.